‘joc de trons’ autor George R.r Martin dóna malestar Fans The Bird – Forbes

Des de llibres quatre i cinc tenen lloc simultàniament, hi pot haver prou contingut durant dues temporades més. Si Martin sosté un llibre cada cinc anys o així, que significa vents d’hivern sortirà a sobre el mateix timeGame de les captures de trons fins a la presumablybut de booksSeason 7 llavors què sobre llibre set? Temporada 8 i llibre 7 probable coincideixen en aquell moment, però theres simplement cap manera Martin ├ á llest en el temps.

“Joc de trons” coronat primer candidat Emmy – Yahoo Notícies

Així com “Orange és el nou negre,” altre femení dirigit espectacles com “Veep,” “The Good Wife”, “Escàndol” i “American Horror Story: Aquelarre” també va fer projeccions forts, especialment en l’actuació categories. Laverne Cox – una nominació estrella de “Taronja” que és obertament Transgènere – “Em sento com la noia més feliç del món”, deia varietat. “Em vaig sentir increïble, efervescent feliç cloud nine a través de la lluna; Cada clixé…

Joc de Jones: Tots els LeBron edició de paper «CBS url del bloc Boston dijous

Realment no vol anar a Houston em refereixo Id anar-hi i rebre compensació bé i crec que podria ser un equip competitiu. Però per què a terra voldria jugar amb Desain Dapur Minimalis Sederhana Paling Lengkap 2014 algú altre que LeBron James? Ets Cavaliers propietari Dan Gilbert què seria el retorn de LeBron mitjana a la Cavs? Això significaria que ell i jo finalment podria reparar tanques. Tots diem coses que no entenem, Jones va dir com Gilbert. Im disposat a escombrar-ho tot sota el pont perquè bé tenen LeBron tornar aquí, pot ser testimonis una vegada més, enganyen farmville 2 efectiu Bahasa Indonesia Paling Lengkap i anaven a portar no un, no dos, no tres, quatre no. potser només un o dos Campionat pancartes aquí a Cleveland. Ets Pat Riley: què fer si LeBron surt a la Cavs?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s