Autobús, cotxe xoquen en Indiana; Com a mínim 1 morts

La revista Gazette|

-Un vianant va ser atropellat per un cotxe mentre intentava creuar el carrer a prop del centre de Nashville Diumenge matí. L’incident es va produir el Church Street, a prop de l’avinguda West End. Metro policia va dir 2 notícies que just abans de 2 h

L’incident va tenir lloc al voltant de 3:30 pm en els carrils cap autopistes de peatge a prop del West Palm Beach servei Plaza, Palm Beach County portaveu David Toohey va dir. Treballadors extingit el foc sense problemes o lesiona, va dir. Les autoritats no van treure la causa del foc.

New Hampshire motociclista mor en accident | Notícies locals – Inici WCVB

Autobús, cotxe xoquen en Indiana; com a mínim 1 mort Associated Press RICHMOND, Ind. Les autoritats diuen que un autobús i cotxe va topar gran lloc en una carretera prop de la frontera d’Indianes amb Ohio, matar una persona i ferint almenys 18 altres. Wayne County Jonathan Duke portaveu de que l accident va passar Diumenge matí en 70 interestatal a prop de Richmond, uns 70 km a l’est de Indianapolis. Duc va dir una persona suposadament va ser assassinat i 18 persones van ser preses als hospitals.

Lladres de cotxes orientar Whittier Avenue – WRSP guineu Illinois 55/27 | -Notícies locals

Posem-lo a la caixa de guant i tancar-lo. O posem coses sobre tot allò que és valuós per tal que no es pot veure http://diooda.com/cheat-baseball-heroes/ -lo. ” Com Lansaw, David Nash assegura que la seva forta són fora de la vista. “Vaig tancar tot en el tronc ara si puc anar enlloc,” va dir Nash.

Portar cotxe camió captures al foc Turnpike de la Florida a prop… | http://www.palmbeachpost.com

La policia diu que l’home era est dissabte a la tarda a la carretera de Goffstown quan la seva moto va topar amb el cotxe, en Montgomery Street. La policia diu tant el motorista i el seu passatger femenina van ser seriosament ferit i traslladat a un hospital, on va morir. Això no era conegut si els dos portaven casc. Policia no alliberar els seus noms, pendents notificació dels familiars. Policia diu el conductor del cotxe, 58 anys Mary Johnson i seu passatger, 50 anys d’edat Robert Uhmel, no van ser ferits. Tots dos són de Manchester.

Leave a comment